ASSOCIACIÓ DE DEFENSA FORESTAL "LA RIBA, BOSC I VIDA"



NOM DE L'ENTITAT: Associació de defensa forestal "La Riba, Bosc i Vida"

DOMICILI DE L'ENTITAT: Plaça Major, 1

ANY DE CONSTITUCIÓ: 1987

NOM DEL PRESIDENT: Antonio Rey Romera

TELEFON DE CONTACTE: Nuria Bosque 606836439

HISTÒRIA:
Es constitueixen com a conseqüència de l'incendi de 1986. Des d'aleshores hem desenvolupat tasques de prevenció d'incendis del nostre terme i feines de neteja i repoblació.


ACTIVITATS

Aquest es un recull d’algunes activitats realitzades per l’ADF de la Riba.

dissabte, 24 de febrer del 2007

MUNTATGE DE LES CAIXES-NIU

El passat dissabte 25 de febrer de 2007 es va realitzar a LA Riba una jornada de muntatge de caixes-niu per a ocells.

Hi van participar els nens i nenes del Col·legi acompanyats per els seus pares i l'Associació de Voluntaris Forestals i ADF de La Riba i d'Alcover.

Una Caixa-niu és una estructura artificial que pot ser utilitzada pels ocells que fan niu a les cavitats dels arbtres o de les roques. Les Caixes-niu es Col·loquen per a diverses espècies d'ocells i són molt útils sobretot si hi ha manca d'arbres vells, plagues naturals o incendis forestals i gràcies a aquestes caixes és mes senzill que els ocells puguin fer de nou el seu niu.

Aquestes caixes-niu s'han de col·locar es zones on els ocells tinguin aliment i tranquilitat, i on l'exposició de la caixa sigui a l'ombra o mitja ombra, per aquest motiu s'ha pensat que un lloc adient seria el Clot d'en Goda de La Riba.

Tothom està convidat a veure i col·laborar el la col·locació de les caixes-niu al Colt d'en Goda. La Sortida tindrà lloc a dos quarts de quatre a l'aparcament del bar Petit Cram, demà dissabte dia 3 de març.

Agraïm la col·laboració de tots els voluntaris que han participat i participaran a ajudar a les diverses espècies d'ocells que tenen l'hàbitat al municipi i alhora recuperar ambientalment la zona del Colt d'en Goda.




1 comentari:

AitorPika ha dit...

Bona tarda

El meu nom és Aitor Ruiz Valencia i sòc de Picamoixons

El motiu d'aquest missatge és posar-me en contacte amb la coordinadora de l'ADF de La Riba. No he sabut trobar cap correu electrònic per contactar.

Sòc treballador forestal i silvicultor, i m'agradaría col.laborar amb vosaltres en allò que sigui necessari i apendre més sobre la cultura forestal de la zona.

M'agradaria poder tenir una entrevista i posar-me al corrent sobre la situació actual i els proper objectius.

Moltes gràcies per tot

aitorpica@hotmail.com